The Bootleg Sixties

The Best of the Sixites

Ze speelden al in Buckingham Palace en op privé-feesten van Paul McCartney en Sir Elton John die hen “the best band of their kind in the world” noemde…dan weet je dat dit het ultieme muzikale eerbetoon aan de Golden Sixties is.

Met hun spectaculaire show speelden The Bootleg Sixties de afgelopen jaren de theaters en festivals in Vlaanderen en Nederland helemaal plat. Nu komen ze terug met een vernieuwde en nog straffere show.

Twee uren lang nemen ze het publiek mee terug in de tijd met de allerbeste muziek uit de jaren ‘60…The Beatles, The Rolling Stones, The Who, The Kinks, The Doors, The Monkees, Bob Dylan, Simon & Garfunkel, Elvis Presley, The Animals and the Moody Blues om maar enkele van de meest legendarische artiesten te noemen. De passie, authenticiteit en iconische visuals waarmee deze fantastische band de nummers brengt fungeert als een waanzinnige tijdsmachine die het publiek mee terugneemt op een overgetelijke trip naar de gouden jaren zestig, een op alle vlakken iconisch tijdperk dat ook bij de jongere generaties tot de verbeelding blijft spreken.

https://www.thebootlegsixties.com/

The Bootleg Sixties, RUMOER!

Proef de sfeer van
The Bootleg Sixties

AGENDA:

Datum Plaats Podium
za 27 april 2024 Mol Schouwburg Rex
vr 21 maart 2025 Scherpenheuvel-Zichem Rode Zaal

Abonneren: RSS | iCal

AFGELOPEN DATA:

Datum Plaats Podium
zo 24 maart 2024 Borgerhout De Roma – Zittend publiek
do 14 maart 2024 Oostende Kursaal
wo 13 maart 2024 Bornem Schouwburg
vr 17 maart 2023 Dilbeek Westrand
wo 15 maart 2023 Diest Den Amer
za 11 maart 2023 Maaseik CC Achterolmen – Theater
vr 10 maart 2023 Beringen Casino Beringen
do 9 maart 2023 Zaventem CC De Factorij

Abonneren: RSS | iCal