Boshaard

Live electronics with piano

Gorzen reed langs een zwierig bospad ergens begin augustus luisterend naar de Nuthatcher. Plotseling balkte de bosvloeker over het amber kleurig akker waardoor hij zijn flesje Fuisce liet vallen. Vloekend, tierend, gorzend ziet hij hoe de gele gavers overliepen in de rode gloed van de boshaard.

BOSHAARD: Dominique Vantomme en Toon Bosschaert. Gezellig tijdens one take sessies, met een zilte jodiumachtige smaak, hallucinerend op de tuinzolder. Live op een podium, doen ze dit gedreven omringd door toetsen,analoge drumcomputers, webcams & knopjes opnieuw.

www.boshaard.com

Boshaard, RUMOER!

Chromophobia

Chromophobia is een unieke beleving die het midden houdt tussen concert en filmbezoek. Verschillende kortfilms van Servais worden door Boshaard live van muziek voorzien. Een donkere trip doorheen piano improvisaties, beklijvende thema’s en beats die aan de ribben blijven plakken, terwijl Servais het publiek visueel bij de hand neemt.
Raoul “de Magiër van Oostende” Servais is een Belgische filmmaker en internationaal erkend als pionier in het genre van animatiefilms. Een levende legende die zichzelf met een jeugdige souplesse blijft uitdagen en anderen mateloos inspireert. Zijn oeuvre wordt gekenmerkt door een onophoudelijke zoektocht naar nieuwe vormen en technieken.
Boshaard bracht haar warm onthaalde, titelloze debuutplaat uit in 2021. Gewapend met synths, drumcomputers en piano gaat Boshaard vele kanten uit: van neo klassiek, naar clubshows tot stevige raves.

Stream de topnummers van Boshaard

AGENDA:

Datum Plaats Podium
za 13 januari 2024 Mechelen Koor

Abonneren: RSS | iCal

AFGELOPEN DATA:

Datum Plaats Podium
di 31 oktober 2023 Herentals t Schaliken
vr 21 april 2023 Oostende Zaal Kleine Post
wo 15 maart 2023 Middelkerke De Branding
vr 3 februari 2023 Ieper Het Perron
do 8 december 2022 Mol Zaal ’t Getouw – Kleine Setting / Broodje Mol
vr 18 november 2022 Merksem Scène-Sur-Scène Opstelling / CC
za 29 oktober 2022 Deinze LeieTheater – Kleine Zaal
wo 14 september 2022 Antwerpen De Studio – Zittend Publiek
do 8 september 2022 Ardooie Cultuurkapel De Schaduw
vr 20 mei 2022 Dudzele Ou-vert
za 7 mei 2022 Antwerpen Djingel Djangel

Abonneren: RSS | iCal