Waar is Ken?

Zwevend boven de rafelrand neemt ‘Waar is Ken?’ je met hun tweede CD mee op trip. Waar Is Ken? verrast opnieuw met digitaal mos, dit keer balancerend op de stoeprand van het drukke stadsleven. Tijd om te onthaasten op de ondertussen kenmerkende WIK?-grooves, ondergedompeld in een bad vol welgemikte woorden.

wik

Waar is Ken? was de afgelopen drie jaar ononderbroken bijna dagelijks te horen op de radio. Niet minder dan een tiental singles haalden de rotatie op Radio 1 en sommige scoorden hoog in de VOX-hitlijst. In het voorjaar van 2015 schreef WIK? het strijdlied voor de Hautekiet-campagne Komaf met Kafka en werd er muziek van de band gebruikt in de internationale Netflix- serie Flaked.

Na de vele dagelijks airplay van Woordenstroom op Eclectic 24, het onvolprezen radiokanaal van KCRW (Californië), volgden nog een vijftal nummers op hun playlist. Op uitnodiging van KCRW speelde WIK? in het najaar in Bardot Club in Hollywood, voorafgegaan door twee clubconcerten in New York.

Live neemt WIK? je mee op trip. Een reizend muzikaal laboratorium dat niemand onberoerd laat, dat bewijzen ze momenteel tijdens een fijne theatertour.

www.waarisken.be

 

DOWNLOAD DE TECHNISCHE FICHE 

DOWNLOAD DE TECHNISCHE FICHE (Rafelrand)

AGENDA:

Meer data binnenkort.

AFGELOPEN DATA:

Datum Plaats Podium Land
di 15 januari 2019 Aarschot t Gasthuis BE
SCHOOLVOORSTELLING