The Bootleg Sixties

The Best of the Sixites

Ze speelden al in Buckingham Palace en op privé-feesten van Paul McCartney en Sir Elton John die hen “the best band of their kind in the world” noemde…dan weet je dat dit het ultieme muzikale eerbetoon aan de Golden Sixties is.

Met hun spectaculaire show speelden The Bootleg Sixties de afgelopen jaren de theaters en festivals in Vlaanderen en Nederland helemaal plat. Nu komen ze terug met een vernieuwde en nog straffere show.

Twee uren lang nemen ze het publiek mee terug in de tijd met de allerbeste muziek uit de jaren ‘60…The Beatles, The Rolling Stones, The Who, The Kinks, The Doors, The Monkees, Bob Dylan, Simon & Garfunkel, Elvis Presley, The Animals and the Moody Blues om maar enkele van de meest legendarische artiesten te noemen. De passie, authenticiteit en iconische visuals waarmee deze fantastische band de nummers brengt fungeert als een waanzinnige tijdsmachine die het publiek mee terugneemt op een overgetelijke trip naar de gouden jaren zestig, een op alle vlakken iconisch tijdperk dat ook bij de jongere generaties tot de verbeelding blijft spreken.

https://www.thebootlegsixties.com/

Proef de sfeer van
The Bootleg Sixties

AGENDA:

Datum Plaats Podium
vr 13 mei 2022 Berlare CC Stroming
za 14 mei 2022 Lede De Volkskring
wo 25 mei 2022 Sint-Gillis-Waas De Route
ma 30 mei 2022 Tervuren CC De Warandepoort

Abonneren: RSS | iCal

AFGELOPEN DATA:

Nog geen shows in het archief.