The Colorist Orchestra & Emiliana Torrini

Het muziekcollectief The Colorist Orchestra richt haar remix-pijlen op pop georiënteerde zangers. Reeds lang voor hun eerste arrangement werd gesmeed stond Emiliana Torrini mee op de verlanglijst. Deze over getalenteerde Ijslandse blijft verbazen. Haar meest gekende song is waarschijnlijk de grote hit Jungle Drum,  maar het is voornamelijk haar innemende stem en vele andere eigenzinnige songs die inspireerden om met het door The Colorist Orchestra samengesteld klankspectrum nieuwe arrangementen te schrijven.

https://www.thecoloristorchestra.com/

https://emilianatorrini.com/

The Colorist Orchestra & Emiliana Torrini, RUMOER!

Na een Wervelende en intense premiere met de Brasiliaanse Cibelle en een daaropvolgende innemende samenwerking met de Zweedse Sumie Nagano,
dompelen‚ Uw Coloristen van dienst, zich nu in de muzikale wereld van Emiliana Torrini. De contouren van Emiliana’s songs worden herkleurt en re-cut. Zoals steeds met als basis live remixes en inverse Karaoke. Ook dit keer maken Kobe Proesmans en Aarich Jespers nieuwe arrangementen aan de hand van uiteenlopende zelfontworpen instrumenten in combinatie met een onorthodox gebruik van traditionele klassieke instrumenten. Afhankelijk van de invité smelt het instrumentarium samen. Het enthousiasme voor deze samenwerking vertaalt zich nu ook in de samenstelling van topmuzikanten en hun eigenzinnig karakter welke de songs zullen herkleuren.

The Colorist Orchestra wordt beschreven als vernieuwend hedendaags, avontuurlijk alledaags, zowel populair als contrair te zijn. Kobe en Aarich houden het liever in alle vertrouwen bij een niet te missen ontmoeting met deze Ijslandse Koningin van formaat, herkleurd en vertaalt door Simpelweg The Colorist Orchestra.

Stream het album van The Colorist Orchestra & Emiliana Torrini

AGENDA:

Momenteel zijn er geen shows.

AFGELOPEN DATA:

Datum Plaats Podium
do 30 maart 2023 Gent De Handelsbeurs – Theateropstelling
wo 29 maart 2023 Borgerhout De Roma – Zittend publiek
za 11 maart 2023 Brussel Theater
vr 10 maart 2023 Kortrijk Wilde Westen – Club
do 9 maart 2023 Liège Reflector
wo 10 augustus 2022 Brugge MOODS ! Festival – Openlucht Podium
vr 20 mei 2022 Turnhout Kuub
do 19 mei 2022 Hasselt CCHA / Schouwburg – concertzaal

Abonneren: RSS | iCal