Martine Prenen

Foto: Stefanie Faveere

Wie is Mar10 ?

Velen kennen Martine nog van haar 23 jarige televisie carrière .
Ondertussen studeerde ze met onderscheiding af als voedingsdeskundige en gezondheidscoach. Als ervaren en doorwinterde spreker is ze ondertussen uitgegroeid tot een influencer voor de gezonde levensstijl. De afgelopen jaren heeft ze d.m.v. haar sociale kanalen, boeken, workshops en filmpjes een ware golf van gezonde én een plezierige levensstijl ontketend. Martine geeft interactieve lezingen en workshops voor grote en kleine groepen , in bedrijven en via video.

Wat is een interactieve lezing?

Tijdens een interactieve lezing dompelt Martine Prenen de deelnemers onder door middel van handige tips & trucjes die ’t leven gezonder en prettiger maken. Die kan je ook terugvinden in Martines haar boeken. Tijdens de lezing legt ze uit wat stress met je doet, dat het heel normaal is en hoe je het uit je lijf kan krijgen.
Zo heeft ze massa’s tips die makkelijk toepasbaar zijn, van opstaan zonder dat je liters koffie naar binnen moet werken om wakker te worden, tot 7 minuten workouts, handige trucs om gezond en lekker te koken, je spijsvertering gezond te houden, je hormonenroetsjbaan onder controle te houden en vooral blij in je vel te zitten.
Er is ruimte voor humor, proeven, Q&A en vooral veel gezonde tips & trucs. Martine werkt met een presentatie waarin foto’s, grappige beelden en slogans elkaar afwisselen.

Smile, while you still have teeth

www.martineprenen.be

 

AGENDA:

Meer data binnenkort.

AFGELOPEN DATA:

Momenteel zijn er geen data uit het archief weer te geven